Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonbön

 

 

Aftonen ber en bön 

fullmåne över tjärn

natur vävd i silver

går obemärkt förbi

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-24 23:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker dikt som inte går obemärkt förbi...
2016-07-30

  Karina"Kia"
Att tacka det vackra i livet,där över tjärn,när silvermånen speglar sitt vackraste yttre till en evighets vacker natt..
Att varje natt lägger sig solen ner,ger månen sitt sken..och att man aldrig tänker när det går obemärkt förbi mer än när det blivit svart där utanför fönstrets lampsken!

Så njutvackert och vilka bilder du ger..*Duns*
2016-07-26

  Bo Himmelsbåge
Vacker aftonbön att hänföras av,
i silvermånens sken!
2016-07-25

  Rise Little One
Vackra ordtavla!
2016-07-25

    Dan Myrbeck
Finstämt vacker. Bra med en ny betydelse av ordet "Aftonbön".
2016-07-25

    ej medlem längre
Jag tycker om den här vackra dikten.
Mycket.
2016-07-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Så vackert du målar detta ögonblick!
2016-07-25

  ULJO
Är tillfälligt inne och möts av denna vackra dikt. Bokmärke!!!!!!!!
2016-07-25

  Alysse VIP
allra vackraste
är moder jord
skrivet med
dina ord
underbar aftonbön
2016-07-25

  Ingrid Trolle
Åh så vacker tavla du
här ger oss. Mycket
vackert!

2016-07-24

    ej medlem längre
den är fin, dikten!
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP