Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är tillägnad min älskling på hans 60 -års dag <3


Varje år av liv är en gåva

 

Jag hoppas

att solen

kramar om dig

i dag

 

att alla dina rum

ska fyllas med GLÄDJE

i dag

 

en stråle av LJUS

tar emot oss 

när vi föds

 

men hos dig

stannade ljuset kvar

  

varje år av liv

är en GÅVA

 

från SOLEN

 

havet

 

skogen

 

HIMLEN

 

jorden

 

stranden

 

du kan känna

hyllningarna 

från LIVET

i ditt hjärta 

idag

 

för hela dagen

i dag

är DIN

 

GRATTIS  på 60 ~ årsdagen!

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 2102 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-01 22:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, en så vacker hyllningsdikt...mycket fint...
2016-08-06

  Karina"Kia"
Vilken underbar kärleksdikt till sin älskade på sin 60-års dag..
Fylld av kärlek,ömhet,vördnad och betydelse..

Tillsammans ni är kärlekens liv<3
2016-08-05

  ULJO
Härlig text till åminnelse av livets härlighet
2016-08-03

  Ingrid Trolle
En vacker hyllning
till livet
2016-08-02

    ej medlem längre
En fantastisk text, fylld av värme, innerlighet och kärlek.
2016-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar hyllning till livet!
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP