Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans ögonblick

 

Dagen

andas trött

 

såg ögonblicken födas

 

vänder sig sakta bort

 

stanna snälla

 

snälla stanna

 

låna en stråle av månen

och spinn en väg genom natten

 

så kanske solsländan

hinner fånga lyckan

till mitt sorgsna hjärtas

tomma amulett

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-08-06 00:00



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Varm, sensuell o mycket ömsint hyllning till den sköra kärleken, som naturen, månen o ljuset kan hjälpa till att bevara
som en amulett närmast hjärtat!
2016-08-09

  ULJO
Vackert
2016-08-08

  Stanley Rydell
Vackert!
2016-08-07

  Ingrid Trolle
Mjuk och härlig
dikt till kärleken
särskilt sista strofen
är alldeles underbar
2016-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ögonblick...mycket vackert...
2016-08-06

    ej medlem längre
Fyllt av känslor och kärlek - underbart!
2016-08-06

  överlevaren VIP
Underbar dikt, en fröjd att läsa!
2016-08-06

  aol
Ömt vackert och så fyllt av kärlek är denna dikt,
2016-08-06

  aol
Ömt vackert och så fyllt av kärlek är denna dikt,
2016-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfull dikt, som rör vid hjärtats strängar!
2016-08-06

  Nils-Robert
Mycket vacker dikt om kärleksmöte mellan två. Särskilt den sista strofen gillar jag
2016-08-06

  Alysse VIP
Tycker så mycket om
dina vackra ord
som smeksamt
viskar kärlek
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP