Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det vackra

 

Horisonten har tagit eld

kvällen släcker i purpur

skönhet summerar med själ

kittlar mot slumrande oro




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-20 22:25



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Njutvacker och får en känsla av.....vad!
Kvälen som nattar solen och ger himmelen eld...Förbereder en ny gryning som ska viska in nästa dag!
2016-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar dikt till en ljuvlig bild...
2016-08-27

    Dan Myrbeck
Fin
2016-08-22

  Ingrid Trolle
En mycket vacker dikt
i nalkande kväll
2016-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin naturlyrik i samklang med själ och hjärta.
2016-08-21

    ej medlem längre
Poetiskt vackra ordflätor som doftar kärlek.
2016-08-21

  Nils-Robert
En dikt att läsa om kvälle. Mysgosig
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP