Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro Hopp och Kärlek

 

Du visar mig arkitekturen i :

 

~ Tro

på det flödande morgonljuset över våra nyvakna ihopslingrade kroppar, på de röda altarrosorna vid mitt sängbord och på att våra ord till varandra aldrig ska svikta

 

 

~ Hopp

om framtiden och många vandringar längst med fjärran stränder, på oövervinnelig styrka när vi bestiger vårat högsta berg och att vi en dag ska få se utsikten därifrån tillsammans 

 

 

~ Kärlek

som är grunden för existensen av vi i de rummen vi valt att leva i och hur vi andas när vi vandrar genom dagarna tillsammans

Kärleken som är pelaren, som är den gyllene stommen i vårat gemensamma liv

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-25 08:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket vackert...
2016-09-03

  Karina"Kia"
Ojojoj! detta va stort och otroligt vackert och sant!

Denna ska du va mycket stolt över denna va exakt i Tro-Hopp och Kärlek

Stor stående applåd
2016-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint definierar du orden...så vackert...
2016-08-27

  ULJO
Oh så fint skildrat
2016-08-26

    Dan Myrbeck
Väldigt vackert!
2016-08-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleken och gemenskapen så fint beskriven i din vackra dikt.
2016-08-25

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i hjärtat!
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP