Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agapornis

 

Ett Agapornis par

på en månbelyst gren

 

kärlekssonetter

inristade i barken

 

det är så dina ögon

speglar din kärlek

det är så mina känslor 

färglägger dem

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-30 03:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, det var en go dikt...:-)
2016-09-02

  Ingrid Trolle
Mycket vacker dikt
målad med din känsliga
hand.
2016-08-31

  Solstrale VIP
UNDERBAR, skönhet!
2016-08-30

  Blått Norrsken VIP
Vilken gullig speciell dikt om dessa ljuvliga fåglar och kärlekens speciella kraft till människan .
2016-08-30

    Dan Myrbeck
Så fint!

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Skittles.jpg

2016-08-30

  Yrre VIP
Vackert!
2016-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Från hjärtat vackert diktat om glädjefylld morgonstund i kärlek.
2016-08-30

    ej medlem längre
Vackra ordflätor av poesi som talar till hjärtat att få läsa.
2016-08-30

  Nils-Robert
Vilken mysig dikt. En riktig morgondikt.
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP