Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiter i världen i dag!!

 

Media drog ner rullgardinen över morgonen

och frukosten tog smak av frustration och vanmakt... 

   

JAG SKITER I VÄRLDEN I DAG!!!

 

Kom älskling så tar vi en promenad med hundarna till skogen...

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-01 09:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
För mycket media kan aldrig vara bra...skönt att vi fortfarande har en natur som vi kan njuta av istället...
2016-09-02

  Bo Himmelsbåge
Härligt!
I dagens massmediavärld kan det lätt bli för mycket av eländes elände...!
Då är det sunt att ta "time out"
o dra ned rullgardinen för världen,
ett tag, o gå ut till sol o äventyr!
2016-09-02

  Alysse VIP
Ibland blir det alldeles för mycket
hemskheter och elände att ta in
För att orka måste man få
en andningspaus
2016-09-01

  Alysse VIP
Så bra beskrivet! Ibland blir
2016-09-01

  Nils-Robert
Ja djävla skönt! Hänger på!
2016-09-01

  Karina"Kia"
Fint så..men svårt att skita i världens allt!
2016-09-01

    Dan Myrbeck
Jaa, vi behöver alla en time out
ibland!
2016-09-01

  aol
Så befriande.
2016-09-01

  Ingrid Trolle
Så känns det när
det hela blir för mycket.
Mycket bra beskrivning
2016-09-01

  bumerang
Ja, känner igen den välformulerade tanken.
2016-09-01

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skön tanke,att hoppa av verkligheten,om
blott för en kort stund.Gör det bästa av nuet.
TBG.
2016-09-01

    ej medlem längre
Starkt!
2016-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett bra budskap! Vi måste kunna får vara människor i glädje. Inte alltid bära världens elände på våra axlar.
2016-09-01

  Solstrale VIP
Ja etern kan sätta sorg, och sordi på stämningen. Ibland behöver vi som kan och får leva leva leva! Inte bara sörja att andra inte får...
2016-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Befriande!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP