Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är elden

 

Du är mina vilsna tankars hopp

likt en guldankare fäst i din själ

 

Du är elden som flammar med höga lågor

för att fängsla mig utan att fånga mig

som brinner utan att bränna mig

 

Du känns som en del av min kropp

när skuggrosorna doftar för oss

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-16 21:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vackra o fina ord!
2016-09-20

  ULJO
Ljuvliga ord
2016-09-19

  Solstrale VIP
Ljuvligt vackert!
2016-09-19

  Yrre VIP
Tycker om!!!
2016-09-17

  Nils-Robert
Så senduell och fin dikt. Nilden förstärker texten till maximum. Bra
2016-09-17

    ej medlem längre
En vacker poesi att vila ögonen på.
2016-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktar om kärlekens nyanser!


2016-09-17

  Ingrid Trolle
En vacker dikt till
en mycket älskad
man
2016-09-16

  Blått Norrsken VIP
Du skriver om en stark äkta kärlek .
Vackert !!!!
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP