Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarösten

 

Det är genom

de svåraste stunderna

som änglarna försöker tala

 

en gång vågade jag tro

en gång vågade jag lyssna

en gång hörde jag orden inom mig 

 

~ Vi vet, vi känner,  vi tror på dig,  allting ordnar sig ~

 

och det svåra blev belyst med kärlek

som visade mig en väg jag inte visste fanns

 

Det är den vägen jag vandrar på i dag...




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-22 03:22



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2016-09-24

  Bo Himmelsbåge
Öm... vacker... änglabild...

Änglar finns...
om vi sträcker ut vår hand
de får oss att landa
vid Livets ljusa strand...
De pekar på hopp
där vi inte såg något fanns
De binder av Kärlek
en hoppets varma krans...

Mycket fin o berörande dikt!
2016-09-24

  Solstrale VIP
Lindar hopp kring pannan slätar ut de djupa vecken! Bravo!
2016-09-23

  Alysse VIP
Änglar finns
vackert skrivet
med ord fyllda av frid
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Fint!
2016-09-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Tröst och tillförsikt i ord, som berör!
2016-09-22

    ej medlem längre
Dikten andas tröst och värme.
2016-09-22

  Nils-Robert

En rörande dikt om livet alvar i svåra stunder.
2016-09-22

  Blått Norrsken VIP
Jättefint och tröstande!!!

2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP