Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånenatt

 

Din kärlek

viker varsamt

ihop dagen

 

i mitt hår

 

och ger mig månen

i en sällsam tår

 

nu vill

våra eldar

dansa kära

 

tills himlens

blå safirer 

skimrar nära 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-26 22:17



Bookmark and Share


  agneta pichler
Härliga rader du binder ihop
2016-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och stämningsfullt...
2016-09-30

  Ingrid Trolle
Vacker lyrisk poesi
2016-09-28

  Solstrale VIP
Ljuvligt sinnliga strofer som djuplodar verkligt viktiga meningar! Vackert lyriskt skickligt!
2016-09-28

  Nils-Robert
Håller med Dan. Så himla fin början på din dikt
2016-09-27

    Dan Myrbeck
Jättefin, jag gillar 1:a strofen
extra mycket.
2016-09-27

  Blått Norrsken VIP
Vackert faller dina ord i kärleksregn .
2016-09-27

    ej medlem längre
Vacker känslosam dikt.
2016-09-27

  Zandor
Nice...
2016-09-27

  Alysse VIP
Vackraste kärlekspoesi,
varsamt, mjukt och fint
mycket behagligt att läsa
2016-09-27

  Nils-Robert
Vilken fullträff. Kanonfin dikt
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP