Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten blöder

 

Hösten blöder löv

sorg i vindens flykt

himlen fryser tårar

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-30 11:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nu går allt till vila tills nästa vår igen...kram
2016-10-06

  agneta pichler
Kylan närmar sig
Allt i vila går..

Tråkigt
Men också mysigt
2016-10-06

  Solstrale VIP
"Lövet" läs om du vill en sång jag skrivit som blir mitt tack till dig för denna fina betraktelse!
2016-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt, men ändå skönt och vackert...
2016-10-02

  Karina"Kia"
Jag står här i höstens vind..känner din dikt går rakt in i hjärtat på mig...så målande exakt så!

Bra så fint!
2016-10-01

    ej medlem längre
En stilla vemodig dikt.
2016-09-30

  Ingrid Trolle
En vacker och
sorgsen dikt om
hösten
2016-09-30

  Rise Little One
Målande vacker dikt om årstidernas växlingar.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP