Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

God natt höstvindsträd
det är jag som ska
applådera




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-30 22:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vilken fin dikt
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP