Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kyssa dig vid himlens strand

 

Jag vill segla med dig

dit bara havet når

 

jag vill segla dit

med dig, min käraste

 

och kyssa dig 

under regnbågsbroarna

 

jag vill segla dit

med dig, min käraste

 

för vi behöver

mer färg

i våra känslor

 

när alla tårar

blandats 

i himlens ljus

och skimrar

under kärleksbågen

 

då kan vi segla hem igen, min käraste

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-10-06 02:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bekräftelsens omfamning i ett värmande lyriskt skimmer!
2016-10-12

  Karina"Kia"
Målande vacker kärlekspoesi!
Ta dit havet når och tillbaka till en strand..under regnbågens båge,kyssa varann så blunda önska och ......

Allt står stilla när jag läser denna vackra kärlek..tidens havsvåg är inte ebb utan en större våg av kärlek som strömmar genom dina vackra ord ..

Jag står här med ett fånleende och ser regnbågen över din dikt och jag bara ler..mina ord blir stumma

känslokärleksvackert och dallrande färgprakt i denna underbara dikt!

2016-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och mycket vackert...man känner glädje när man läser...
2016-10-09

  Ingrid Trolle
I vackra bilder målar
du här fram en mjuk
och skön dikt om
kärleken
2016-10-07

  Blått Norrsken VIP
Underbara ord sammanflätade i kärlek.
2016-10-06

  Bo Himmelsbåge
Underbart mäktig havsbild!

Härlig kärleksdikt där kyssarna bär över de mörkaste djupa havsvatten och där tårarna blandas till en skimrande kärleksbåge i alla färger och sedan hem igen till himlens strand!
Mycket fint skaldat!
2016-10-06

  aol
Underbart skaldat,
2016-10-06

  aol
Underbart skaldat,
2016-10-06

  Lars Hedlin
Helt underbar gillar denna mycket :)
2016-10-06

  agneta pichler
Mycket vackra är dina ord
Om.längtan till kärlekens strand
2016-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktar du om kärlekens sötma.
2016-10-06

  ULJO
Så vackert
2016-10-06

    ej medlem längre
En makalöst vacker kärleksdikt.
2016-10-06

  Rise Little One
Kärleksfulla ord till sin käraste.
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP