Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

 

Ögonparet

riktar fokus

på avskedet

i varje höstlöv

 

fotograferar

 

skönheten

på andra sidan

 

fönsterkarmen 

på hospice

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-10-11 10:12



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kraftfult vackert skrivet och med känslan vemod!

Ögonblicket i sista stunden..då när lövet tyst faller med livets alla färger i minnet i behåll!
2016-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande och vackert diktat...
2016-10-14

  Nils-Robert
Vacker dikt om avsked
2016-10-14

  ULJO
Så fint
2016-10-13

  Solstrale VIP
Stilla vilande ögonblick av värdigt bemötande och omsorg!
2016-10-12

  Blått Norrsken VIP
I livets slutskede blir allt så intensivt och inkännande. Så föreställer jag mig det. Fint gestaltat i dina vackra ord.
2016-10-11

  Anya VIP
Mycket bra och kärnfullt skrivet. Så innehållsrikt på få rader. Skickligt. Tycker mycket om. Sista radens lägesbeskrivning är så talande.
2016-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Gripande skriver du om avskedets ögonblick, där blicken söker en sista skönhetsupplevelse.
2016-10-11

  Bo Himmelsbåge
Vackert färgsprakande höstbild!

Sorgsna avskedsblickar mot skönhetens höstlöv
hos dem som själva sitter o väntar
på att singla ner mot Moder Jords öppna famn...

Vemodsvackert o gripande skrivet!
2016-10-11

  bumerang

En sinnlig iakttagelse
av poeten iakttagaren.
2016-10-11

    ej medlem längre
Vackert vemod.
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP