Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Mötet


Mötet

Så enkelt är mötet mellan oss
Du tar min hand och jag följer dig in bland träden
Jorden ger ännu vin
Glödande rött





Vad handlar dikten om ?
Kan titeln ge någon ledning?
Vad är diktens motiv ?
Har dikten någon speciell bakgrund?
Vad är diktens känsla och stämning?

Längtar efter konstruktiv kritik!!




Fri vers av bengt Frisk
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-10-14 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bengt Frisk

Senast publicerade
Mötet
Delirium
* Se alla