Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar kvar en stund i min morgonstund

 

Jag stannar kvar

en stund

i min morgonstund

 

följer med 

i dimmornas

andfådda dans

 

över flammande

kopparmosaik

 

ser ljusstrålarna födas

mellan guldbesmyckade träd

 

och när de når

den gamla ruinen

i mitt hjärta

 

då tåras ömheten

för mig

i min kamp

för mig

i det som varit

livet för mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-15 09:24



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vackert och du ger känslan i dikten om hopp om livet!

Så vackert skrivet så man blir ordlös!
2016-10-22

  Lars Hedlin
Underbart och vackert :)
2016-10-22

  Nils-Robert
Så livsbejakande. Så bra!
2016-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin tacksägelse till livet!
2016-10-15

  Blått Norrsken VIP
Mycket vacker skaldat . Du har nått din längtans frid . Man kan säga nått din lycka i ditt liv.
2016-10-15

    ej medlem längre
Jag vill stanna kvar en stund i din vackra poesi som alltid ger mersmak.
2016-10-15

  ResenärGenomLivet VIP
Skön tacksamhet för det som ändå är...mycket fint...
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP