Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldhopp

 

Singellöven

singlar slant

om guldhoppet

bland brinnande

glädjehjärtan




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-20 16:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbt!
2016-10-31

  Karina"Kia"
Kärlek till livet,att vara singel och stark!

Hoppfullt vackert!
2016-10-22

  Lars Hedlin
:) Vackert
2016-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Blir glad av din goa dikt...:-))
2016-10-21

  Bo Himmelsbåge
Härligt foto av ett hjärtformat brinnande höstlöv!

Jaa... det gäller för singlarna
att falla för rätt...
nu när löven faller så tätt
kanske blir det ett av guld
med brinnande hjärta
sedan ligger de tätt
o hör pulsarna slå
fria från all oro o smärta

Vacker o romantisk höstdikt
med guldkant!
2016-10-20

  Alysse VIP
Härligt målande
ljuvlig höstdikt
som man blir så
glad av!

2016-10-20

  Ingrid Trolle
Härligt och ljust
i höstmörkret!
2016-10-20

  ULJO
Så fint
2016-10-20

    ej medlem längre
Vackert formulerade ord - njutbara att läsa!
2016-10-20

  Blått Norrsken VIP
Fint!
2016-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra talande ord till underbar bild!
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP