Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto - Copyright: Soligajag_1


Mammas fina dag.

Fick denna fina text av en go´vän på kattsajten.
Så fint av henne denna tunga dag!

Man bör aldrig förringa tröstande,
som en katt erbjuder - hon har inga ord,
men med små handen och puff och streck hon visar sin kärlek till dig
- och försök att avleda uppmärksamheten från din sorg ".

Tackar min goá vän Ingrid för denna dikt!
Det fattas en bit av mitt hjärta nu.
Älskade mamma , vad jag saknar dig!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-25 18:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, det var en fin dikt...håller verkligen med i orden...
2016-10-29

  Valter Örn VIP
Saknad och sorg tyder på omsorg och som visar på att man har ett fint hjärta vare sig som människa eller katt.
2016-10-28

    Dan Myrbeck
Instämmer med Zavanna.

Kram!
2016-10-27

  Lindha W Gustavsson
Så vackert. kram till dig!
2016-10-27

    Orkiden
Fint!
Kram
2016-10-25

  Solstrale VIP
Ja alla känslor vi har, och för vem det än är så har de sitt existensberättigande ... Bra! Med sorg känner i hjärtat!
2016-10-25

    ej medlem längre
Man kan känna lika djup kärlek för sitt djur som för en människa och sorgen är lika smärtsam och tung.
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP