Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

 

Kom

till mig

och hämta vargen

 

Kom

Jag behöver den

inte hos mig

 

Du

som aldrig funnits

 

Låt oss flyga fria

 

Du och jag

 

Ute är det kallt

men jag ser dig

med de där två

under paraplyet

 

Kom

till mig en stund

 

Kom och dröm

med mig

mitt namn

och ropa "jag"

i mina skuggor

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-14 21:32



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker o starkt symbolisk bild av flyttfåglars sträck i flykt!

Du ber om hjälp att befrias från vargen
inom...
Att den okände ska ta Dig under sina vingars beskydd o i drömmen se Dig
o Ditt namn i Dina skuggor...

Stark poetisk text om Ditt inres
längtans vinge o sårbarhet!
2016-11-18

  ULJO
Bra text detta
2016-11-16

  Solstrale VIP
Känner inte svårighet att tolka, denna är rent poetiskt metaforistiskt rik, med djup och yta med allt förkunnat däremellan! Skickligt att bereda en sådan här text!
2016-11-15

    Dan Myrbeck
Svårare att tolka än dina andra...
2016-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark och berörande dikt om ångest och oro, som behöver drömmar och kärlek för att försvinna.
2016-11-15

  Nils-Robert
En sublim dikt med mycket färg.
2016-11-15

  Lars Hedlin
Starkt i känsla som slår i hjärtas djup
2016-11-15

  aol
Någonstans från mörker till ett positivt känner man en längtan till närhet som jagar skuggorna bort.
2016-11-14

  Karina"Kia"
Ropa på vargen...eller kommer vargen?!

Skuggor skrämmer!?


2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP