Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I medvind

 

Vetskapen

kom som ett 

poem 

 

berörda händer

plockade orden

ur träden

 

medvind lyfte

tomrummets segel 

 

och mitt i natten

gnistrade livet till

 

min älskling

tog en bit

av universum

och gav den

till mig

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-16 22:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja du flätar sannerligen orden vackert, varje strof en egen eufori av lyrik!
2016-12-06

  Lars Hedlin
Som en varm fin vind inom...kram
2016-11-19

    Dan Myrbeck
Så fin!
2016-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du skriver i kärlekens namn!
2016-11-17

    ej medlem längre
Som att läsa ord av guld....
2016-11-17

  Nils-Robert
Å så rörande vackert sagt och diktat. " Min älskling tog en bit av universum ......" Så bra!
2016-11-17

  ULJO
Underbara rader
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP