Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtat bär vi med oss

 

 

Vi ristade

våra namn

i månskenet

på Sicilien

 

fyllde våra händer

med medelhavet

 

och sparade

passionen från Etna

 

till våra hjärtans 

gemensamma rum

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-21 23:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert att ha i åminnelse av en fin resa! <3
2016-12-06

  Lars Hedlin
Så fint i minne
2016-11-29

    Kerstin Olsson
Vackra minnen i kärleksfulla hjärtan.

2016-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Många vackra minnen vill man bära med sig...fint skrivet...
2016-11-27

  Bo Himmelsbåge
Skön bild av lidelsefullt kokande Etna!

Härligt passionerad o sensuell poesi
i skuggan av Etnas brand
i månstrålars land
Till havsvågors sus
och hjärtats lidelsefulla
kyssars brus...!
Bravo!
2016-11-25

    Dan Myrbeck
Vackert o fint uttryckt!
2016-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Passionerad dikt i målande bilder, att njuta av.
2016-11-22

  bumerang
Intimt och kärleksfullt
Med poetisk touche
2016-11-22

  Nils-Robert
En väv av kärlekstrådar. Så fint.
2016-11-22

    ej medlem längre
Dina ord glimrar av kärlekens kraft.
2016-11-22

  ULJO
En mycket fin text text tycker jag
2016-11-22

  Blått Norrsken VIP
Underbart skrivna ord i elegans och innerlig kärlek .
2016-11-21

  aol
Underbart berörande skaldat.
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP