Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sömnen

          

                I    

         sömnen 

  föll vi i varandras

          armar

 

     och vi älskade

     som vi älskade

     nyförälskade

  

   innan jag vaknade 

      gav du mig

    de nakna orden

 

  som du nog aldrig

  vågar säga vaken

 

    för då måste du

       klä av dina

         känslor 

 

      och inför själen

            vara

           naken

        

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-27 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP