Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir stilla

 

Det blir så stilla

när man lyssnar

på själens röst

 

femtiosex somrar

vilar på min hy

till minne och tröst

 

ännu lyser mina ögon

jag är numera

min barndomsvän

 

mitt hjärta är en

sällsynt fågel

den fryser inte än 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-05 22:42



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande.
2016-12-30

  Bo Himmelsbåge
Vacker, stämningsfull bild...

Joo... så är det... skalet blir äldre
o får sin sköna patina... och själen kan bara bli bättre o bättre o lyser igenom...
Mycket fint!
2016-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...hjärtat ska man hålla varmt...en mycket vacker dikt...
2016-12-10

  Lars Hedlin
Känns inom starkt och berör sinnet fint..kram
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet.
2016-12-06

    ej medlem längre
Du skriver så det känns i alla sinnen.
2016-12-06

  Solstrale VIP
Vittra vackra fina rader, som gör mig glader, bokmärker för annars får jag spader... Du äger skönheten som lyser ur ditt livs eskapader... ;)
det man inte dör av gör en starkare!
Du är ett strålande bevis!
2016-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
En recension av livet, så vackert diktad.
2016-12-06

  Rise Little One
Så vackert skrivet om ett skönt liv!
2016-12-06

  Nils-Robert
Så vacker dikt om livet. Så fint rimmat.
2016-12-06

  ULJO
Underbart skrivet
2016-12-06

  Alysse VIP
"mitt hjärta är en

sällsynt fågel

den fryser inte än"

Så ljuvligt vacker poesi!

Ja, hela dikten är underbar
men just de raderna är mina
favoriter. Skönsjungande ord
för sinnet
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP