Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända

 

En evig väntan

på att horisonten ska vändas

att rummen ska bli runda

på att hörnen ska bli mjuka

en väntan på att själv förändras

 

Det lär inte hända

för jaget är en dagslända

som larvar sig i själen

och förvandlas till kropp

som framåt kvällen

landar tungt på ända

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-09 18:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2016-12-14

    Dan Myrbeck
Trist att landa på sin ända,
när man bara har en da!
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Oj då, det var inte så bra...
2016-12-10

    ej medlem längre
En vacker text!
2016-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och allvar i skön förening!
2016-12-10

  Nils-Robert
Ja, vad kommer inte ut ur våra fantasier. Vem sätter sig inte på ändan då och då. Kul diktat .
2016-12-10

  bumerang
"Landar tungt på ända"

Ja, att acceptera detta kan möjligen
vara en dämpande faktor.

Ett kriterium att bygga på.
Stabil grund.

Väldigt mogen reflektion i skriven poetisk form
2016-12-09

  Ingrid Trolle
En mycket bra beskrivning
av människans ständiga
strävan mot alltings
anpassning till något vi
önskar oss
2016-12-09

  ULJO
Otroligt bra skaldat
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP