Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riskuttalande

Och jag sniffar på mitt kaffe, något betagen.
Du har en fin figur, det ska sägas, trots risken för anmälan.
Så, jag säger det, med viss bävan.
Näppeligen död, nästan begraven.

Och jag slänger en blick, genom atmosfären.
Du är en vacker uppenbarelse, även på tvären.
Så, jag yppar det, trots etiketten.
Innan jag snyter mig, i servetten.




Fri vers av Janjohan
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-03 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan