Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat berättar

 

Mitt hjärta

berättar för mig

innan din mun

hinner beröra

 

känner 

hur doften av dig

kryper in

under mina ögonlock

 

sätter fart

på elden

 

som aldrig brunnit ut

 

låter dina kyssar

söka

 

och finna

 

att kärleken

finns där

 

här hos mig

finns den kvar...

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-31 08:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så oändligt vackert .)
2017-02-02

  Karina"Kia"
Varm och het kärlek!

Vackert!
2017-02-01

  Alysse VIP
Innerlig sinnlighet
mjuka vackra ord
ljuvlig kärlekspoesi
2017-02-01

    ej medlem längre
Fin poesi
2017-02-01

  Ingrid Trolle
Härlig poesi
2017-01-31

    Dan Myrbeck
Fint skaldat!
2017-01-31

  Blått Norrsken VIP
Underbar text !!! Riktigt bra.
2017-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så kan kärleken vara. Fint diktat om det talande hjärtat.
2017-01-31

    ej medlem längre
Vackert och poetiskt talar din vackra dikt till oss.
2017-01-31

  Solstrale VIP
Underbart på alla plan, superb!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP