Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Jag gör att du inget känner
Jag skrämmer bort dina vänner
Jag har kontrollen över gråten
Och låter dig aldrig bli förlåten
Jag är elände, självhat och harm
Isande kall och infernaliskt varm
Och jag viskar att din död
Inte kommer göra någon berörd
Att du inte är vitten värd
Och genast borde stupa på ditt svärd
För jag hatar dig
Som du hatar mig

Vem är jag?

Depression...




Bunden vers (Rim) av Bloodshot
Läst 833 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-05 01:26



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Deppressionen är en iskall jävel.
Svår att bli av med. Men det är möjligt.

Välskrivet och mitt i prick.
Väldigt igenkännande.
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Bloodshot
Bloodshot