Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränningar

 

Jag minns 

mina möten

med havet

 

och känslorna

som renades

 

i de höga vågornas

mjuka förgänglighet

 

Jag minns

hur jag lämnade över

 

och fick känna tystnaden

 

när havet log

 

i bränningarnas

lugna efterdyningar

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-15 22:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket, mycket vackert skaldat!
2017-09-02

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Fint om havet
2017-03-22

  Änglaögon
Härlig naturnära känsla i dina fina rader
2017-03-21

    ej medlem längre
Vackert skrivet om naturens helande kraft. Jag gillar speciellt:
"när havet log
i bränningarnas
lugna efterdyningar".
2017-03-21

  Bo Himmelsbåge
Skönt med Havets, Katharsis, renande krafter, både till kropp o själ...
som Du så vackert och poetiskt skaldar här...!
2017-03-18

  Ingrid Trolle
Mjukt och vackert
beskriver du här
lyckan att bli ett
med havet
2017-03-17

  Alysse VIP
Så vackert du skriver
om att släppa taget
Underbart med havet
och dess renande,
läkande kraft

2017-03-16

  Blått Norrsken VIP
Starkt text om att lämna det som gör ont.
2017-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin naturlyrik med känsla i blått!
2017-03-16

    ej medlem längre
Så innerligt vackert dina ord klingar.
2017-03-16

  Nils-Robert
En dikt som väcker minnen. Bra ordat
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP