Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-04-03


en Porsche eller en Range Rover

 

Jag kanske låter dig ta över ratten
Lita på att du känner till vägen
Utan att blinka
Men jag vill inte köra i över 110 km/h
På motorvägen
Jag vill inte heller att vi accelerar för fort
Jag gillar att kunna titta ut
Räkna harar, älgar, rådjur och hjort
och spegla mig själv i tankar
som svishar förbi

 

Och det vet jag inte du vill heller
även om du gillar snabba
bilar
och att tämja på gränserna
i en cab, och musiken på max

 

Jag kanske kommer låta dig testköra mig
Känna på motorn
Tvätta rutorna och vaxa lacken
testa bromsen
och alla vinklar
Ta ut dig i rondeller
På ettan
i alla växlar


Men jag vill inte slira runt
På tunn is
och få punkering
Mitt i rusningstrafik

 

Jag menar jag kanske är en stadsjeep
BMW,
men kanske även en
Countryside cherokee
Range rover

 

Och är du bara "in it for the ride"?

 

 

 

VRooooOOOM!!!!!

 


cause I'm down for the long run

 

Det ska vara barfota
Flintstones
Not. I, Robot

 

 
och jag ska reta dig med ett grässtrå
fjäderlätt över dina sträckor
knäppa en maskros mot din näsa

 

 

Du ska få mig att spinna, på rygg
där,
skymta under min huv
där,

 


Carrera 911

 

420 hästkrafter
dubbel turboladdning
cylindervolym som en melodi
6 mil på ......sekunder minuter...
Ta dig "Vättern runt" på tio röda

 

där,

 

 

 

i det gröna




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-03 22:18



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Fartfull kärleksdyrkande lite under huven..och på start från ettan växlas det upp..
Detta är inte en automat..utan den växlas och drivs på oktan...

Så jäkla snyggt kärleks retande skrivet..denna blev man spralligt glad av...

Lysande bra..med full rus mot underbar kärlek under huven<3
2017-05-11

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fantastisk i sin absurditet.
Kram och glad vår. TBG.
2017-04-07

  Anya VIP
Annorlunda infallsvinkel att se sig som en bil. Gillar din ton. Faller särskilt för:
"och spegla mig själv i tankar
som svischar förbi"

Talande!
2017-04-04

    Sefarge VIP
Dikt med Vår och fartvind
i glädjeflygande hårsvall. ..
:)
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP