Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andningen

Hon skriker "JAG SKÄMS! JAG ORKAR INTE MER!"
Ärren efter styngnen på hennes handleder börjar sakta försvinna

Hon är så rädd
Där hon ligger
Och jag kan inget göra

Jag är förtvivlad

In genom näsan och ut genom munnen
Så löser det sig




Fri vers (Fri form) av usehername
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-04-20 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

usehername
usehername