Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som kan tolkas på flera sätt.


Demonernas entré

Jag vill inte vara ensam ikväll
När solens sista strålar dör
Var med mig, är du snäll

Jag är rädd för skymningen
För demonernas entré
Jag är rädd för framtiden

Låt mig inte möta mörkret
Som en ensam soldat
Imorgon är en ny strid
Allt jag ber är nu, inte alltid

Kom och vänta med mig
Vänta ut denna natt
Låt mig vakna med dig

Nu gryr den nya dagen
Ett nytt slagfält
Oron finner sig i magen

Himlen lyser ilsket skär
Det är dags att slåss
Jag är redo med mitt gevär

Men se mig inte svag
Det blir aldrig bättre
Jag är mitt allra bästa jag




Bunden vers (Rim) av Nico Zasha Kroik
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 21:33



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jaa... det är nog med demonerna,
som med trollen...
när morgonen gryr...
kanske de dunstar o flyr...
men... säkrast nog är...
vara beredd med sitt gevär...!

Fint!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik