Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän sa att jag har FOMO-complex (fear of missing out).


Katastroftankar

Det är skrik och panik
Katastroftänk med ångeststänk
Allting blir sämre men inget är bra
Valen jag gjort och det jag valt bort

Här står jag en vinterdag
Ångrar vägar jag tar i framtida dar
Oro över igår och åren innan då
Rädd att missa den chans som fanns




Fri vers av Nico Zasha Kroik
Läst 248 gånger
Publicerad 2021-02-17 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik