Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jord och framtiden





Vi bär framtiden i våra händer
bör hanteras varsamt
för kommande generationer

trots det är det många
som är hårda i nyporna
för egen vinnings skull

Moder Jord mår inte bra
manar till besinning
för framtidens skull




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-04-26 13:01



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vilket fint och klokt budskap!
2017-05-02

  Feminaz
En synnerligen klokvärd text!
2017-04-29

  lila fjäderblomman VIP
Kloka ord! Håller med!
2017-04-28

  Ingrid Trolle
Just så!
2017-04-28

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2017-04-27

  Salvation Pepper
Goda ord.
2017-04-27

  Janina Kaminska
Bra text. En viktig budskap.
2017-04-27

    Peter Söderqvist
Vacker ekodikt.
2017-04-26

  Rise Little One
Kloka tankar om Moder Jord som vi alla behöver tänka till ...
2017-04-26

  Öknens Ros VIP
människans girighet är största boven.
2017-04-26

  Maria Sundelin VIP
Sant. Vi måste vara rädd om det vi har
Kramar
2017-04-26

  M.Eta
Moder jord får ställa sig i sjukvårdskön, men det har vi ju sett hur den fungerar!Bra text!
2017-04-26

  Niliboy
Ja, vi är många som vill å försöker, det
Pacifistiska budskapet har alltid gått hem hos mig, om jag minns rätt å jag ångrar att jag inte blev vapenfri i lumpen, men jag klassade ner till malaj när jag funderat ett tag!
2017-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett alldeles utmärkt budskap! För snöd vinnings skull, förstörs jorden.
2017-04-26

    ej medlem längre
Orden lyser som brandfacklor, må de spridas över hela vår jord!
2017-04-26

    Dan Myrbeck
Moder Jord
framför dessa ord:

Carpe futurum!

2017-04-26

    jaybird
Med bäring till det ofödda blir diktens inneboende energi förnyelsebar.
2017-04-26

  Marianne Räf
Rätt sätt å se det.
Å, så mycket måste göras !
2017-04-26

  Anya VIP
Om miljöförstöring och tänka på nästa generation. Jaa så sant.
2017-04-26

  ULJO
Mänskligheten behandlar inte vår jord med respekt. Fortsätter det så här finns inget kvar. Liv kan inte existera i den misär som jorden håller på att utformas till.
2017-04-26

  Larz Gustafsson VIP
"Himmel och jord må brinna
Höjder och berg försvinna
Men den som TROR ska finna:
Löftena de står kvar!"
(Lewi Pethrus)

Om 20 år kan Arktis vara isfritt.
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP