Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekvämlighet är passé

Mina fötter är ärriga av kokheta stränder och stenhårda dansgolv. På smutsiga graffitimålade gator i Berlin, i tropiska skogar, eller stränder i Diani. Vilket som, så spelar det ingen roll. Perspektiv på vad som är rätt och fel existerar inte längre. Sjuka bilturer bland idylliska landskap och flämtande skrattsalvor. Snabba rytmiska danssteg har förvandlats till slowmotion, regn och tårar har övergått till rosor och hav. Nuet känns numera utopiskt.




Fri vers (Fri form) av argument
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-06 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

argument