Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Environment

Under den finaste kvällen någonsin bland tuskers och Alphaville firar vi en värld som faller samman med mörka hav, eliminerade korallrev och absurda klassklyftor som bidragits av korruption. Jag känner en verklighet som vandrar baklänges och tidiga tonårsår som vill leva i det förflutna. I strävan på något riktigt och evigt bland trångsynta små samhällen i norr eller förmögna, misstänkta människor bortom denna värld. Jag dagdrömmer mig istället bort till ställen där jag fått betrakta gigantiska havsvågor som når tidvatten och brusande vind mot tropisk skog.




Fri vers (Fri form) av argument
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-12 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

argument