Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel blå…


Himmel blå
vita sköra blommor små
av körsbärsträdets figur
smyckar livets öga ..

våren är nära
våren så kär
sädesärlan gör besök
och berättar att
nu är
våren här ..

ett tecken på
att livet återvänt
för att åter grönska
jordens hem..




Fri vers av Ting69
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-07 10:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om din fina text :)
2017-06-19

    ej medlem längre
En mjuk och vacker dikt med varm känsla i.
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ting69