Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort från Thailand

Du behövde komma ut
Jag behövde vara kvar
Det var så det tog slut

Jag måste sitta och häcka
Vi var två olika fåglar
Du ville flyga och upptäcka

Jag tänker på dig ibland
Men det kommer inga
Vykort från Thailand

När du sitter i en tuk tuk
Med vinden i ditt hår
Drar du en lättnadens suck

Har du uppnått det du ville
Funnit ro i din själ
Träffar du någon kille

Jag tänker på dig ibland
Men det kommer inga
Vykort från Thailand

Vi var inte menade att vara
Jag har funnit en som mig
Vi är faktiskt gångbara

Nu är det sommar här
Uti mitt blågula land
Jag är i min trygga hamn
Och tänker på dig ibland
Men det kommer inga

Vykort från Thailand




Bunden vers (Rim) av Nico Zasha Kroik
Läst 330 gånger
Publicerad 2017-07-02 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik