Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9:1


Kräks överallt.
Utanför Centralstationen,
i bilen hem,
i hinken bredvid sängen.

Är varken magsjuk eller förgiftad.

Mår illa när jag läst ut böcker.
Går runt en smula desorienterad
och försöker lista ut

varför jag prompt måste förkasta
allt innehåll i den här världen.




Fri vers (Fri form) av lingvistik
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-08 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lingvistik
lingvistik