Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vänskap

 

 

Vill vara dig nära

gå bredvid och  hålla dig i handen
när vägen är jämn och lätt att gå

gå bakom med händerna mot din rygg
när dina steg är tunga i uppförsbackar

gå framför med utsträckta händer
när du riskerar att ramla i branta nedförsbackar

Vill vara dig nära




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2017-08-11 10:21



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Värme, kärlek, omtanke...
2017-08-28

  Eva Helene VIP
Närhet i kärlek, så fint så!
2017-08-21

  ResenärGenomLivet
Mycket fint...att ställa upp för någon i livets alla skiften...
2017-08-16

  DavidM VIP
Ömt, stämningsfullt skrivet. Givande och mottagande och det fina i samspelet däremellan.
2017-08-16

  ULJO
Underbar hyllning till kärleken som inga begränsningar har.
2017-08-14

  Lehva VIP
Så vackert och ömsint om rollen som den bästa typen av förälder/anhörig/vän. Mycket fint.
2017-08-13

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit
2017-08-13

    Peter Söderqvist
Vackert skrivet om kärlek.
2017-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Med äkta känslor i orden, vara varsam ledsagare på livets väg, läser jag din text med hjärtat.
2017-08-12

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt om kärlek på äldre dar.
2017-08-12

  Niliboy
Ja det är fint att vara någon nära!
2017-08-12

  Blomma-Stjärna VIP
vackert skrivet
- varm och vaken kärlek!
2017-08-12

  Maria Sundelin VIP
En fin önskan att ge till någon
Kramar
2017-08-11

  M.Eta
Skönt med någon att vara nära! Fina ord!
2017-08-11

  Blått Norrsken VIP
Fint i kärlek som växt till respekt och hjälpsamhet .
2017-08-11

    ej medlem längre
Sann kärlek som är omtänksam!
2017-08-11

  Marianne Räf
Fint å bry sig om och skydda varandra!
Det är som det ska vara !! Bra..
2017-08-11

  överlevaren VIP
Kärvänlig text!
2017-08-11

  Valter Örn VIP
Dikten uttrycker sann vänskapskärlek !
2017-08-11

  Öknens Ros VIP
Med varm känsla i orden förmedlar du ett vackert budskap.
2017-08-11

    ej medlem längre
Med innerlighet skriver du om den starka längtan att vara nära i alla livets upp- och nedförsbackar.
2017-08-11

    ej medlem längre
Äkta omtanke och kärlek. <3
2017-08-11

    ej medlem längre
Mycket mycket vackert skrivet.
2017-08-11

  Sommarina VIP
Fint!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP