Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika varianter av saknad



En del
finns i mitt hjärta
men inte i mitt liv


En del
finns i mitt liv
men inte i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-08-16 11:40



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Tänkvärd dikt.
2017-08-28

  Eva Helene VIP
Gripande tankekorn, mycket fint!
2017-08-21

  Peter G VIP
Tänkvärd och synnerligen fyndig är din dikt!

2017-08-20

  ResenärGenomLivet
Stämmer...mycket tänkvärt och bra skrivet...
2017-08-18

  Blomma-Stjärna VIP
sorglig sanning i kort och koncis text!

2017-08-17

    Ingegerd svedin VIP
Så enkelt, sant, ja, rent genialt
2017-08-17

  Salvation Pepper
Ja, man släpper ju inte in vad som helt i sitt innersta.
2017-08-17

  Gunnel Eriksson VIP
Tål att funder på. Måste grunna
ett tag. Bra att du eggar tankeverksamheten.
2017-08-17

  Lehva VIP
Så mycket Marita - text.
Genial i sin litenhet men mest genial med så mycket innehåll.
2017-08-17

  Maria Sundelin VIP
Saknaden är alltid individuell
Kramar
2017-08-16

  Rise Little One
Kloka ord att ta till sig!
2017-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är nog en bra relevant beskrivning av saknad.
2017-08-16

  Jan Widströmer VIP
Så är det för de flesta tror jag ... vi måste ju anpassa oss efter omständigheterna.
2017-08-16

    ej medlem längre
Saknadens alla lager belyser du så fint. Att sakna det som har funnits eller det som man kanske aldrig kan få.
2017-08-16

    ej medlem längre
Ja, så blir det, en del berör av naturliga skäl starkare än andra!
2017-08-16

    ej medlem längre
Ja, saknaden kan vara tung, vare sig det är på det ena eller det andra, kärnfullt beskrivna sättet. Varm kram till dig. Jag hoppas att det finns många fler andra, som både finns i hjärtat och i ditt liv.
2017-08-16

  Marianne Räf
Så kan det va å man önskar det var annorlunda.
2017-08-16

  DavidM VIP
Träffsäkert om livets band.
2017-08-16

  walborg
De som finns i hjärtat har vi alltid med oss
2017-08-16

  ULJO
Tänkvärda ord
2017-08-16

    ej medlem längre
Så är det...en del människor blir ens vänner medan andra bara blir ens bekanta...
2017-08-16

  Öknens Ros VIP
Livets olika skeenden, sorgen ändå densamma.
2017-08-16

  överlevaren VIP
Ja det är livet...
2017-08-16

    Peter Söderqvist
En tänkvärd text som belyser saknaden fint.
2017-08-16

  Niliboy
Det var en knepig fabel, men allt hänger man inte med i!
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP