Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åbo

 

Min lilla hemstad gråter
på en underbar sensommar kväll

det ofattbara våldet 
har dränkt oss i forsande blod
av vänner, grannar och släktingar

Mår vi någonsin kunna förlåta denna ondska
eller tillåter vi hatet växa?
ML 




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-27 19:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Denna dikt så aktuell
ännu mer denna dag
Där våldet svämmar
ur sina egna breddar?

2023-02-05

  aol
Hemskt och så sorgligt att läsa man blir så berörd av din dikt.
2017-10-20

  Gunnar Hilén VIP
Det är lika hemskt varje gång. Vi vet båda att hat föder hat men ändå måste vi få hata handlingen.
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP