Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagn 5, plats 11

Vagn 5, Plats 11 läser jag på biljetten medan jag kliver på tåget. Vilken härlig plats det låter som, tänker jag helt naivt.
Väl påstigen sitter den lilla söta tanten Viola på den platsen. Hon tittar på sin biljett och jag på min. Båda har samma vagn, samma plats.
Vi tar hjälp av tågvärden som kommer fram till att jag är dum i huvudet som bokar biljett med 2 promille alkohol i blodet, eftersom att tåget jag bokat avgår imorgon.

Åt helvete med Vagn 5, plats 11.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Cynikerns dagbok
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-11 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cynikerns dagbok