Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv har varit..

 

Dina ögon dog

när du inget såg

Dina tankar log

när du ännu tog

Ditt liv fick vänta

och du väntar än

Ditt liv är då 

där du kunde gå

 

Utanför dig

är filmen ung

Innanför dig

är längtan tung

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-30 21:38



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fint ode till en älskad gammal människa,
där sinnes- och kroppsfunktionerna, långsamt trappas ned, för att klinga ut...
Till slut finns bara minnen och längtan efter något bättre kvar...
Gripande dikt om något som berör oss alla...
2017-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt och vackert...
2017-10-06

  Solstrale VIP
Oj vilken stark och synlig beskrivning om ett livsöde, så aktuellt för mig då min pappa fick hjärtinfarkt och sedan en stroke kort efter... Just så igenkännande ... Tack! Sol till dig!
2017-10-04

  Nils-Robert
En dikt med spegling av någon man höll av.
2017-10-02

  Lars Hedlin
Mycket djup och i beröring
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP