Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du talar aldrig

Du talar aldrig
Inte ens via Messenger
Du säger att du vill vara min vän
Men ändå är det som att jag inte når dig

Du säger att jag är den enda som förstår
Men om jag är den enda som förstår
Då finns det ett stort bekymmer
För jag fattar ingenting

Det är inte lätt att leva livet
Ingen har sagt att det ska vara lätt
Men jag förstår inte hur en människa
Som påstår sig vara din vän
Kan förstå så lite




Fri vers av Madodds
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-13 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter tungt.
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Madodds

Senast publicerade
Du talar aldrig
* Se alla