Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är jag om inte mitt försök?


Försök

Att försöka.
Varför ska man?
Varför ska man inte?
Det är någonting vil får höra från barnsben att vi ska göra.
Det är någonting vi blir nedtryckta för att vi gör.
Om vi försöker och lyckas är allting bra.
Om vi försöker och misslyckas så är vi vårt resultat.
Men om vi inte försöker över huvud taget.
Vad är vi då?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Valid
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 09:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förutseende?
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Valid
Valid