Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtansblå

Låt mig stanna här en stund
där solstrålen bryter in.
Blåa ängsgåvor fyllda av hopp.
I fjolårsgräset
växer blå längtan.

De ligger nära nu
intill hjärtan,
de där dagarna
av solguld.


Copyright text och bild/Änglaögon




Fri vers av Änglaögon
Läst 500 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-05-08 13:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbar vårtext!
2018-12-03

  Anya VIP
Jaa blommor av alla de sorter ligger nära nu. Fint uttryckt. Vacker bild till.
2018-06-19

    ej medlem längre
Du ger våren och längtan en egen röst som i sin blåa längtansfärg sjunger för sen som lyssnar.
2018-05-17

  the wildcat VIP
den var riktigt fin
tack!
2018-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbaret skaldat!

Den fina bilden förstärker textens innehåll.
2018-05-09

  Feliaxel VIP
Så vackert skaldat
2018-05-09

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Blommorna, de efterlängtade....
2018-05-08

  Silverstripe
Fin, fin, fin!
2018-05-08

    ej medlem längre
Vackert och finstämt.
2018-05-08

  Bo Himmelsbåge
Längtansblå... som de första klara ögonen på blåsipporna, när de glatt kikar upp ur djupgröna vårgrönskan och det bruna gamla gräset, mot dagar av solguld och värme...

Härliga bilder... mycket vackert tecknade i ord och foto...!


2018-05-08

  ULJO
Så vackert
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon