Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efterlängtad

Alla dessa vårnattspärlor
i blåa nyanser
som smälter undan
i det bleka marsljuset.
Efter
längtan
med djupa andetag
och en pennas spröda spets
kan asfalten också bli vacker.




Fri vers av Änglaögon
Läst 431 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-25 14:31



Bookmark and Share


  Piann VIP
Så vackert skildrat. En längtan till den kommande våren.
2020-07-09

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Vårens stora längtan till sommar.
2020-01-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint! Vacker bild som stämmer in med din fina blåa dikt!
2019-03-27

  Kungskobran VIP
Fint poetiskt om vårens anlankan
2019-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till våren!
2019-03-25

  Peter Olausson VIP
Ja!
2019-03-25

  ULJO
Solen på sin bästa sida, snart är det vår.
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon