Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

elden falnar
solen går ner
sitt med mig
här en stund

håll min hand
vi ska vaka
till gryningen

tills solens första strålar
åter målar
himlen röd
lika röd som vår kärlek




Fri vers (Fri form) av Barbara Fouskota
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-04 10:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint, bokmärkes
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Barbara Fouskota
Barbara Fouskota