Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens dimmiga minnen

Spruckna ideal gråter segsmälta tårar som inte har en aning om sin förekomst.

Aldrig trodde du väl att månens dimljus skulle skuggas av sitt eget blåljus?

Nu ler vi samma fåniga leenden utan att ha en aning om var vi beger oss inatt.

Sluta aldrig älska mig.

Sluta aldrig älska mig.

Mitt leendes hjärta kommer aldrig att sluta minnas vad vi började i. 

Jag kommer seglivat stanna i det tills dess att evigheten smälter samman med dina förevigade sarkasmer.

Glöm aldrig det.




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-07 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena