Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust

Spränger berg som sand.
Springer bort som vind.

Flåsar. Skrattar. Lever.

Utforskar inom och utom.
Upptäcker flammor och läppar.

Flämtar. Kvider. Älskar.

Leker som i en sommarsång.
Letar mig fram som en vårsol.

Andas. Nynnar.Vilar.




Fri vers (Fri form) av sman
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-21 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sman